+420 602 150 791

Jelení guláš, 1p, 300g

Obj. č.: 8594043790933

Porce: 1

Hmotnost: 300g

Popis: Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským…

Celý popis
  • 119 Kč
  • Cena bez DPH: 106,25 Kč
  • Dodání: Na objednání
Expres Menu

Popis

Porce: 1

Hmotnost: 300g

Popis: Kousky dušeného jeleního masa na cibulovém základu, dochuceného rajským protlakem a jalovcem.

Složení: jelení maso (33%), voda, cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, rajský protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), paprika, pepř, česnek, majoránka, jalovec.

Snadná příprava:
Produkty EXPRES MENU jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby

Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.

Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny

Výživová hodnota na 100g
Energetická hodnota - 388 kJ / 93 kcal
Tuky - 4,7 g
Nasycené mastné kyseliny - 1,7 g
Sacharidy - 5,7 g
Cukry - 2,1 g
Bílkoviny - 7,7 g
Sůl - 1,25 g

POTRAVINA BEZ LEPKU
Hotový pokrm sterilovaný skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost jídel EXPRES MENU je až 10 let.
Zobrazit
 více
 méně
 >

Parametry

Hmotnost: 300 g
Na našich stránkách používáme cookies. Cookies jsou soubory, které slouží k měření funkčnosti webu, přizpůsobování obsahu webu, napomáhají tomu, abyste na našem webu byli spokojeni. Využíváním webových stránek s tímto souhlasíte. Další informace >